12 Ακροπόλεις Εστιατόριο - Ξενώνας - Χώρος Τέχνης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στην Αμοργό, στην καρδιά της Αιγιάλης και σε απόσταση αναπνοής από την κεντρική παραλία, βρίσκονται οι “12 Ακροπόλεις”.
Ένας αγαπημένος τόπος, ένα νησί του Αιγαίου και μια ιστορία 25 χρόνων συναντιώνται με γνώμονα τη φιλοξενία, την τέχνη, την φιλία, την γεύση, τα αρώματα, την απόλαυση και κυρίως σε σημείο συνάντησης καλλιτεχνών και φιλότεχνων στην περιοχή της Αιγιάλης στην όμορφη Αμοργό με το ανθρώπινο στοιχείο να διαφεντεύει τις στιγμές.
Σας περιμένουμε να έλθετε να μείνετε στον μικρό ξενώνα μας, ο οποίος έχει καθαρό προσανατολισμό στην προστασία του οικοσυστήματός μας. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε ανεμιστήρες και όχι καταστροφικά κλιματιστικά, προσπαθώντας να κρατήσουμε αμόλυντο το μικρό μας παράδεισο.

Φροντίζουμε τη διατροφή σας στο πολύ γνωστό εστιατόριο μας στην Αμοργό με ντόπιες αλλά και με πολύ προσεγμένη προσέγγιση στις μεσογειακές ελληνικές συνταγές μας σερβίροντας σας πρωινό, μεσημεριανό, βραδυνό αλλά και ότι άλλο επιθυμείτε.
Πίνετε ψημένη ρακή και μας ζητάτε να σας φτιάξουμε ρακόμελο.
Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας στο εστιατόριο-ξενώνα-χώρο τέχνης “12 Ακροπόλεις” σε μια ιδιαίτερη διαμονή στην Αμοργό.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Αμοργός, Αιγιάλη, 84008, Κυκλάδες

Επικοινωνία

22850 73422, 697 372 9050 dimel@12acropolis.gr
Αξιολογήστε: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 3,44/5 (16 ψηφοι )
Loading...


Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

    Newsletter

    Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σχετικά με το νησί μας!
    Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως αυτοματοποιημένη διαφημιστική πλατφόρμα. Συμπληρώνοντας την παραπάτω φόρμα αποδέχεστε την μεταφορά των πληροφοριών σας και την διαχείριση τους, στο Mailchimp αποδέχοντας την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους / Προϋποθέσεις τους.

    Παρόμοιες Επιλογές