Χαρμολύπη Καφέ - Εστιατόριο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το καφέ/μπαρ «Χαρμολύπη» που βρίσκεται στο Άνω Πλατεάκι, είναι μία από τις νεότερες αφίξεις στα καφέ της Αμοργού καθώς ξεκίνησε τη λειτουργία του μόλις το 2017. Πρόκειται για ένα γουστόζικο μαγαζί με τα τραπεζάκια του στον εξωτερικό χώρο να βρίσκονται πάνω στο πλακόστρωτο δρομάκι και το εκλεπτυσμένο εσωτερικό του να κοσμούν φημισμένα έργα καλλιτεχνών με θέμα «Χαρμολύπη».

Το «Χαρμολύπη» προσφέρει ένα πλήρες πρωινό μπουφέ με ντόπια και βιολογικά υλικά ενώ στο μενού του μπορείτε επίσης να βρείτε εξαιρετικές ομελέτες, γρανίτες και φρέσκους χυμούς, ότι πρέπει δηλαδή για να ξεκινήσετε την ημέρα σας γεμάτοι ενέργεια. Το βράδυ οι δρόμοι οδηγούν ξανά στο «Χαρμολύπη» για κρασί, τάπας και finger  food. To μπαρ του διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ελληνικών κρασιών που παράγονται στις Κυκλάδες, στην Κρήτη αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και τα οποία μπορείτε και να αγοράσετε. Ελιές, τυριά, μεσογειακά τάπας συνοδεύουν άψογα το κρασί σας και απογειώνουν τη βραδιά σας στο «Χαρμολύπη».

Κι αν αναρωτιέστε τι σημαίνει το όνομα του μαγαζιού…  η χαρμολύπη είναι το συναίσθημα ταυτόχρονης χαράς και λύπης. Είναι το συναίσθημα που περιγράφει καλύτερα το τέλος των διακοπών, την επιθυμία να παραμείνεις, την προσμονή μέχρι να γυρίσεις ξανά σύντομα…!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Αμοργός, Χώρα, 84008, Κυκλάδες

Επικοινωνία

Αξιολογήστε: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 3,50/5 (2 ψηφοι )
Loading...


Newsletter

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σχετικά με το νησί μας!
Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως αυτοματοποιημένη διαφημιστική πλατφόρμα. Συμπληρώνοντας την παραπάτω φόρμα αποδέχεστε την μεταφορά των πληροφοριών σας και την διαχείριση τους, στο Mailchimp αποδέχοντας την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους / Προϋποθέσεις τους.

Παρόμοιες Επιλογές