μαγιάσι Wine bar Καφέ - Εστιατόριο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το ιστορικό αρχοντικό του Μαγιάση μετατρέπεται σε «μαγιάσι» wine bar, δίνοντας πλέον ζωή στο άνω πλατέακι της χώρας. Η φιλοσοφία του χώρου επικεντρώνεται στον ελληνικό αμπελώνα και γύρω από αυτόν. Παρόλα αυτά προσφέρεται και φαγητό και επίσης παραδοσιακό πρωινό.

Εκτός των κρασιών στην κάβα διατίθενται αποστάγματα σταφυλιού παλαιωμένα και μη, παραδοσιακά λικέρ και απεριτίφ. Τα αναψυκτικά που υπάρχουν είναι χειροποίητα και φτιάχνονται από το προσωπικό του μαγαζιού.

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να δοκιμάσει προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα και γεύσεις από βιολογικά ντόπια προϊόντα. Αυτό προκύπτει από την συνεργασία με τοπικά μποστάνια και έτσι το μενού καθορίζεται ανάλογα την διαθεσιμότητα.

Το πρωινό έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί ο καθένας να δοκιμάσει προϊόντα αγνά, βιολογικά και φτιαγμένα με μεράκι και χυμούς. Λειτουργεί πρωινός μπουφές καθημερινά από τις 09:00 – 14:00 με χειροποιήτες ηπειρώτικες πίτες, σπιτικές μαρμελάδες, μέλι Θάσου, ντόπια τυριά και λαχανικά, ομελέτες κ.α

Ο εσωτερικός χώρος του μαγαζιού, είναι διαμορφωμένος, ώστε να φιλοξενεί εικαστικές εκθέσεις. Το άνω πλατέακι σας περιμένει!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Αμοργός, Χώρα, Ανω Πλατεάκι, 84008, Κυκλάδες

Επικοινωνία

+30 6986131163
Αξιολογήστε: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 3,00/5 (8 ψηφοι )
Loading...


Newsletter

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σχετικά με το νησί μας!
Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως αυτοματοποιημένη διαφημιστική πλατφόρμα. Συμπληρώνοντας την παραπάτω φόρμα αποδέχεστε την μεταφορά των πληροφοριών σας και την διαχείριση τους, στο Mailchimp αποδέχοντας την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους / Προϋποθέσεις τους.

Παρόμοιες Επιλογές