Το Πέτρινο Πιτσαρία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στην καρδιά της Χώρας Αμοργού βρίσκεται το εστιατόριο “Πέτρινο“. Το εσωτερικό του είναι πετρόχτιστο με ιδιαίτερες πινελιές διακόσμησης που αποπνέουν μια νοσταλγική διάθεση. Ξεχωριστός είναι και ο εξωτερικός μας χώρος με τα περισσότερα τραπεζάκια να βρίσκονται πάνω στο πλατύστενο του χωριού. Είτε επιλέξετε να καθίσετε μέσα είτε έξω το περιβάλλον του ενδείκνυται για ένα ευχάριστο γεύμα με την παρέα σας ή με την οικογένειά σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Tο εστιατόριο μας λειτουργεί και τον χειμώνα.

Η κουζίνα μας είναι κυρίως ιταλική με ελληνικές προδιαγραφές. Σπεσιαλιτέ του μαγαζιού μας είναι η πίτσα και είναι το ελληνικό μεράκι στον τρόπο παρασκευής της αυτό που της έχει δώσει το «κάτι» παραπάνω και έχει κερδίσει την αδιαμφισβήτητη εκτίμηση των πελατών μας. Επίσης διακρινόμαστε για τις μεγάλες, πεντανόστιμες μερίδες και τις προσιτές τιμές μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Αμοργός, Χώρα, 84008, Κυκλάδες

Επικοινωνία

+30 22850 71811 petrinoamorgos@gmail.com
Αξιολογήστε: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 4.83/5 (6 ψηφοι )
Loading...


Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

    Newsletter

    Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σχετικά με το νησί μας!
    Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως αυτοματοποιημένη διαφημιστική πλατφόρμα. Συμπληρώνοντας την παραπάτω φόρμα αποδέχεστε την μεταφορά των πληροφοριών σας και την διαχείριση τους, στο Mailchimp αποδέχοντας την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους / Προϋποθέσεις τους.