Αλέξανδρος Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στο κέντρο της Αμοργού σε μια από τις πιο ήσυχες γειτονιές και δίπλα στην εκκλησία (Καταπολιανή) βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Αλέξανδρος.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι στρατηγικά κτισμένα στο κέντρο της πόλης, λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία των Καταπόλων καθώς και μόλις λίγα μέτρα από το λιμάνι (50μ).

Η θέση του δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης με τα πόδια σε ελάχιστα λεπτά (3’) στην παραλία, εστιατόρια, στο εμπορικό κέντρο της πόλης, σε καφετέριες και νυχτερινά κέντρα.

Χαρακτηριστικά των ενοικιαζομένων Αλέξανδρος αποτελούν η καθαριότητα, οι ιδιαίτερα χαμηλές τιμές καθώς και το οικογενειακό περιβάλλον για μια φιλόξενη διαμονή στην Αμοργό.

Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα με το δικό τους μπάνιο, τηλεόραση, κλιματισμό, μπαλκόνι.

Στο εστιατόριο της οικογένειας «ΜΙΝΟΣ» μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τον τόπο, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, αλλά και ό,τι έχει να κάνει με τη διευκόλυνση σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Αμοργός, Κατάπολα, 84008, Κυκλάδες

Επικοινωνία

+30 2285 071291 mobile : +306948120060 alexandros.studios.amorgos@gmail.com
Αξιολογήστε: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 3.82/5 (11 ψηφοι )
Loading...


Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

    Newsletter

    Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σχετικά με το νησί μας!
    Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως αυτοματοποιημένη διαφημιστική πλατφόρμα. Συμπληρώνοντας την παραπάτω φόρμα αποδέχεστε την μεταφορά των πληροφοριών σας και την διαχείριση τους, στο Mailchimp αποδέχοντας την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους / Προϋποθέσεις τους.

    Παρόμοιες Επιλογές